Bébiszittereink

Gyermekfelületet Győrben és Mosonmagyaróváron vállalunk.
Minden bébiszitterünk elvégezte a Mary Poppins képzésünket és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik.

Rózsa a győri Prohászka Ottokár Gimnáziumba 12. osztályba jár. Fiatal kora ellenére már 4 éve vigyáz gyerekekre nyaranként. Délelőtt különböző foglalkozásokat szervezett nekik, majd este az altatásban vette ki a részét. Jól kijön a gyerekekkel, kedves és megbizható gyorsan megtalálja mindenkivel a közös hangot. 
Rózsa hétköznaponként, hétfőtől-csütörtökig 16:00 és 22:00 óra között vállal bébiszitterkedést, 3 és 12 év közötti gyerekekre. 

Igény szerint korrepetálást is vállal.

Tamás egyetemi tanulmányai mellett kisiskolás gyermekek zenei oktatásával foglalkozik, hegedű oktatást tart, illetve a zeneterápiával is van tapasztalata. 

A bébiszitterkedés sem idegen terület számára, az elmúlt nyáron egy kisfiúra vigyázott különböző napszakokban. 

Tamás könnyen megtalálja a gyerekekkel a közös hangot, mindig kellő türelemmel, figyelemmel fordul feléjük, ezért is szeretnek hozzájárni, időt tölteni vele.

Dorina nagyon pozitív személyiség , segítőkész, megbízható, rugalmas és kedves. Imád táncolni és mozogni, fontos neki az egészséges életmód. Egyből megtalálja a közös hangot mindenkivel. Szeret gyerekekkel foglalkozik és Amerikába készül, hogy Au-pairként is kipróbálhassa magát.

Dorina, mint minden bébiszitterünk, elvégezte a Mary Poppins képzésünket és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik. 

5 éves kortól 12 éves korig vállal bébiszitterkedést.

Gerda ápolóként dolgozott, édesanya és mamaként pedig hatalmas tapasztalattal rendelkezik, ha gyerekekről van szó. 

Igazi segítőkész, tennivágyó és tapasztalt személy, akinek mindig megbújik egy mosoly az arcán. 

14 éve hegedül, zenei tanulmányait már egyetemi szinten űzi. Napközis táborokban, kreatív programokon vett részt segítőként, szerzett gyakorlatot. 

Rebeka 20 éves, fodrásznak tanult, de érdekli a képzőművészet, szeret festeni digitálisan és vásznon egyaránt. Sokat kirándul kutyájával és barátjával. Ki ismeri magát a játékok és a konyha világában is 

Két kistestvére van, mindkettőjükkel sok időt töltött együtt, sokat gondoskodott róluk. Rebeka megbizható, kedves és rugalmas babysitter .

Rebeka fél éves kortól vállal bébiszitterkedést 12 éves korig. 

Fanni évek óta vigyázz kishúgára és az unokahúgaira, de dolgozott óvodai kisegítőként is a zuglói óvodában, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett a gyerekek ellátásában, gondozásában és az óvodások mindennapjainak vidámabbá és zökkenőmentesebbé tételében.

Fanni a győri Krúdy Gyula szakközépiskola elvégzése óta, vendéglátásban dolgozik, szabadidejét szereti a családjával, barátaival, olvasással illetve kirándulással tölteni.

Niki fogászati asszisztensnek tanul, de nagy vágya, hogy au-pairként is kipróbálhassa magát külföldön.

Niki könnyen barátkozik, figyelmes és megértő, emellett nagyon kreatív. Tele van kifogyhatatlan szabadtéri és beltéri játékok ötletekkel, amelyek nem csak fejlesztőek hanem és szórakoztatóak is egyaránt. Szívesen segít a tanulásban, házi feladatok elkészítésében megkönnyítve, ezzel is a mindennapokat.

Valentina egészségügyi és kisgyermeknevelő-gondozó képesítéssel rendelkezik. Gyakorlatát a tatabányai Székhelyintézményi Bölcsődében szerezte, majd felnőttképzésben elvégezte az óvodai dajka szakmát is, így nem csak elhívatott bébiszitter, hanem tényleg erre született.

Szeretettel, elfogadással és érdeklődéssel fordul a gyerekek felé, hamar megtalálja a velük a hangot. Igazi Mary Poppins!