Balett, lúdtalp tornaként

Balett, lúdtalp tornaként

A foglalkozás időpontja

kedd
15:30 - 16:00

Kislányod egyik álma, hogy tüll szoknyába bújhasson? Szeret táncolni és mozogni? Kisfiad szívesen táncolna veled? Szeret mozogni, keresi más gyerekek társaságát? Vezesd le nálunk energiáit. A hangulat és a tér adott, már csak Te és Kislányod, Kisfiad hiányoztok! Tegyünk együtt a jó kedvért és a talpuk egészségéért.

A lúdtalp, a lábboltozat lesüllyedése, kialakulhat már gyerekkorban. Az újszülötteknek nincs hosszboltozata, ez járás során alakul ki, ezért is javasolt, hogy a gyermekek talpát erősítsük. Lábukra jól tartó cipőt adjunk, mikor egyenletes felületen járkál. Ne féltsük túlságosan gyermekünket attól, hogy rohangáljon egy jót a fűben vagy egyenetlen talajon, mert ez kifejezetten jót tesz a talpizmainak. Ha az időjárás nem engedi ezt, akkor maradnak az otthoni kreatív ötletek. (pl.: akadálypálya)

A torna és a balett jó hatással van az izomzatra, és nem a klasszikus értelemben vett spicc-cipős balettről van szó. Megtanít a helyes gördülésre, erősíti a bokát, tartást ad és persze jó móka. Nehéz a kisgyermekeket lekötni, ezt jól tudom, de melyik kislány nem szeretné hercegnőnek érezni magát, ha csak fél órára is, emellett óvva talpának tartását. Ezt kombinálva gyógytorna gyakorlatokkal, jó eredményeket lehet elérni. 
Ha úgy érzed, hogy szeretnéd erősíteni gyermeked talpát, esetleg te is csatlakoznál hozzá, akkor szeretettel várunk, hogy próbáld ki személyesen, csoportos óránkat. 

Jó idő esetén a parkban, rossz időben a TudásÉpítőknél.
4 éves kortól ajánljuk.

Regisztrációhoz kötött. Első alkalom ingyenes! 
Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk, örömmel válaszolunk!

Várunk május 11-én kedden 15:30-kor! Amit jó, ha magaddal hozol:

Kényelmes ruha, vastag zokni/ balett cipő/ tornacipő.

Érdekel