Beszélgessünk a szoptatásról

Anyatejes táplálás hete alkalmából-Beszélgessünk a szoptatásról

Mit jelent ma a szoptatás?

A kisbaba természetes táplálása, bár ezen persze bőven túlmutat, kapcsolódás, megnyugvás, összebújás is. 

A szoptatás ösztönös folyamat, mégis fontos rá készülni, információkat szerezni, ráhangolódni, ugyanúgy, mint a szülésre. 

A tudás megnyugvást adhat, a tájékozottság magabiztosságot jelenthet, a szoptatás azonban sokszor nem megy magától, küzdeni kell érte, fejni kell, fájdalmas csomókat masszírozni, vérző sebet gyógyítani. 

Az anyatej a baba számára a legoptimálisabb táplálék, ez nem kérdés, érdemes érte küzdeni, viszont csak addig, amíg összességében pozitív érzés tud maradni az anyában, amíg nem megy a babával való kapcsolat rovására. 

Az igény szerinti szoptatás egyszerre szól az anyáról és a babáról, mindkettejük igényeit jelenti, mindaddig érdemes csinálni ameddig mindkét fél számára kellemes, több benne az öröm mint a keserűség, ugyanakkor a szoptatás időtartama nem lehet az anyai gondoskodás fokmérője. 

A szülői szeretet nem ezen múlik, egy tápszerrel táplált baba is lehet ugyanolyan kiegyensúlyozott mint egy szoptatott gyermek.

Ha érdekel ez a téma, ha vannak kérdéseid, ha elbizonytalanodtál gyere el beszéld át Marikával, szoptatási tanácsadónkkal. 

Férőhelyek száma korlátozott. 

Regisztrálj! 

Email: +36 96 247 007 

Anyatejes táplálás hetén a díj akciósan 3.000 Ft.

Jelentkezz, ne maradj le róla!

A foglalkozás ára

4 000 Ft / Ft/alkalom

Érdekel