Blessingway - Szülésre Bocsátó Ünnep

Blessingway - Szülésre Bocsátó Ünnep

A Szülésre Bocsátó Ünnep eredetileg egy ősi hagyomány, a szülés előtt álló édesanya ünneplése, amely a belső folyamatokra, változásokra koncentrál és a várandós anyát helyezi a középpontba.

Ennek a csodálatos ünnepnek a legfőbb lényege, hogy a várandós édesanya, a számára legfontosabb, legkedvesebb nők körében, feltöltődjön erővel, bátorsággal és szeretettel, hogy magabiztosabban tudjon majd az új minőségébe lépni, érkezni.

A linkre kattintva elolvashattok egy összefoglaló írást a Blessingwayről.

 A Szülésre Bocsátó Ünnep olyasmi, amelyet minden várandós nő megérdemel. Az ünnep minden esetben egyedi, a várandós édesanyával egyeztetve, igényeihez igazodva. Mi gondoskodunk a helyszín kényelméről és a folyamat biztonságos, megtartó erejéről, menetéről.

Időtartam: 2-3 óra

Lepd meg magadat, lányodat, barátnődet, testvéredet, egy ilyen különleges ünneppel!

Fontosnak tartom, hogy életszakasz váltásainkat figyelemmel kísérjük és tudatos jelenléttel adjuk meg ezeknek a váltásoknak az időt, az ünnepet.

Előzetes időpontfoglalás szüksges.

A foglalkozás időpontja

előre megbeszélt időpontban is kérhető

A foglalkozás ára

 (3 óra)

10 000 Ft 

Érdekel

Rólunk írtátok

Egy új élmény és szemlélet volt számomra a Blessingway.

Nyugodt, kellemes, biztonságos légkörrel, ami megsegített abban hogy fókuszálni és jelen lenni tudjunk. Elegendő időt kaptunk a feldolgozásra, átélésre, megélésre, nem volt presszió az alkalom során. Számomra nagyon sokat adott, hogy nem csak az ünnepelt kapott figyelmet hanem egységként lehettünk jelen. Köszönök mindent,

Noémi

Nagyon jól éreztem magam. Segített az ünnepség abban, hogy készüljek végre lelkileg is a szülésre, hogy oldódjon a belső feszültség. Tündi ősanyai tapasztalata és a többiek bátorítása sokat jelentett. Ajánlom minden leendő édesanyának ezt a szertartást.

Nagyon megható, bensőséges ünnepet tartottak Tündiék! Tele volt olyan történésekkel, amelyekre nem csak a várandósságom, de egész életem alatt vágytam.

Fontos voltam, rám figyeltek, én irányítottam. Nőként ezt nagyon különleges megélni. Hálás vagyok, hogy egy ilyen különleges, "once in a lifetime" élményt tudtak adni, ami túlmutat várandósságon, szülésen, gyermekágyon, anyuka-léten számomra.

Békés, biztonságos közeget teremtettek, ahol helye volt minden érzelemnek. Nagyon köszönöm! Csoda volt!

Örök hála Dórinak és Tündinek (Tudásépítők) azért a felejthetetlen élményért, hogy a harmadik gyermekemnél átélhettem a Blessingway Ünnep csodáját.

Kívánom minden várandós anyának, hogy a lelki készülődésének része lehessen egy hasonlóan varázslatos Szülésre Bocsátó Ünnep, ahol a szeretet, a támogatás, a kapcsolódás, a bátorítás, a női erő és az összetartás van a középpontban. 

Nagyon Köszönöm:

Vera

további vélemények