SuliBuli - Iskola felkészítő foglalkozások

iskolába készülök

Játékos felkészülés az iskolára! Várjuk nagycsoportos óvodás gyerekeket kiscsoportos vidám iskolafelkészítőnkre. Készülj velünk az iskolára! 🤗

Időpontok:

keddenként 9 órától

csütörtökönként 16 órától

Érdeklődni, jelentkezni tudsz:

vagy messengeren

Facebook esemény megtekintése

Érdekel

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítünk titeket, hogy júniussal újra megnyitjuk a TudásÉpítők kapuját.

Higiénés szabályokat betartva, folyamatos fertőtlenítéssel és még több szeretettel várunk Titeket.

Azonban azért, hogy ti is, és a mi csapatunk is minél nagyobb biztonságban legyen, kérünk titeket, hogy használjátok a kirakott kézfertőtlenítőt, és ügyeljetek egymásra.

Első körben, június 2-től Móni néni várja fejlesztő játékos kis csoportos foglalkozásra a gyerekeket, de folyamatosan indulnak személyes konzultációink és a hamarosan visszatér a személyes szülésfelkészítő tanfolyamunk is.

Hamarosan találkozunk! Addig is vigyázzatok magatokra!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre ahol hasznos tanácsokkal, friss információkkal látunk el.
Hírleveleinket gondosan szerkesztjük, csak akkor írunk, ha tényleg fontos mondanivalónk van, és ha nem tetszik, bármikor leiratkozhatsz róla.

Ványik Tündi, Csordás Adrienn, Kámán Zita

Kik vagyunk?

Kórházakat, szakellátásokat, valós problémákat ismerő szakemberek, akik azt tapasztalták, hogy vannak a szülők, páciensek számára nehezen elérhető szolgáltatások, információk.

Megfogalmazódott bennünk, hogy szakrendelésekkel, gyakorlatias oktatással, foglalkozásokkal és tanácsadásokkal segíthetünk a szülőknek életük legszebb pillanataiban.

Szeretnénk elérni, hogy elégedett, jól informált édesanyák és édesapák nevelhessék gyermekeiket, akik nem ijednek meg a rájuk váró feladatoktól.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nyár? Buli? Koktél?

Réka, a TudásÉpítők dietetikusa, folytatja a nyári #diétaHétfő sorozatot. A grill partik után, most a koktélozás témakörét járja körbe.

Koktél alkohollal vagy anélkül? Nézzük dietetikus szemmel mi rejlik a színes nedű mögött! Egy egész héten át tartó koktélozgatás is okozhatja a nyaralás alatt felszaladt plusz kilókat!

Érzelemdobókocka

Eszközigény: 6 érzelmet/hangulatot szimbolizáló (emoji) matrica, dobókocka.

Válasszatok ki 6 érzelmet/hangulatot szimbolizáló (emoji) matricát és ragasszátok a dobókocka oldalaira.

Újabb grill tippek

A mai #diétaHétfő-n Réka, a TudásÉpítők dietetikusa, újabb grill tippekkel jelentkezik.

Egy hétvégi kertiparti alkalmával, amíg elkészülnek a grill ételek, kínálhatsz vendégeidnek különleges falatokat. Mártogassatok!!