SuliBuli Nyári Tábor Iskolába készülőknek

SuliBuli Nyári Tábor

2021.07.05. - 2021.07.09.

Foglalkozás ára

35 000 Ft/hét

Hamarosan kezdődik az iskola.
Elsősöknek és szüleiknek ez mindig kihívásokkal teli időszak, amit az elmúlt év sem tesz egyszerűbbé, hiszen rengeteg megszokott óvodai foglalkozás, délutáni különóra maradt el, ami normális esetben rengeteg készséggel ruházza fel gyerekeinket.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy SuliBuli tábort szervezzünk nagycsoportos, szeptemberben iskolát kezdő gyermekek részére.

A tábor során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a koncentrációs készség fejlesztésére. Játékosformában átveszünk, fejlesztünk olyan érzékeket és készségeket, amikre az iskola első időszakában különösen nagy szükségük van az elsősöknek.
Ebben szakemberek is segítségünkre lesznek. Természetesen a móka, mozgás és kikapcsolódás sem maradhat el. Hangsúlyt fektetünk a szociális érzékenység fejlesztésére is, és felhívjuk a gyerekek figyelmét a testi-lelki egészség fontosságára is.

Ígérjük gyermekük új élményekkel, új ötletekkel, új barátokkal és hasznos tudással fog gazdagodni a tábor végére.

Tábor ára 35.000 Forint, ami két részletben fizetendő:
Előleg 10.000 Forint jelentkezéskor majd 25.000 Forint a tábor első napjáig.

Ha a tábor a vírushelyzet miatt nem kerülhet megszervezésre, akkor az előleget visszaadjuk. Egyéb okból kifolyólag az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

Várjuk ételallergiától szenvedő és cukorbeteg gyermekek jelentkezését is.
Érdeklődés és regisztráció : info@tudasepitok.hu vagy Facebookon

Érdekel