Szülésfelkészítő tanfolyam

Szülésfelkészítő tanfolyam

2020. szeptember 15-22.

Négy alkalom, összesen nyolc foglalkozás.
A tanfolyamon személyesen és online is részt tudtok venni.

Ez az esemény befejeződött, de tervezzük a következőt, keress minket elérhetőséginken, és tájékoztatunk a lehetséges időpontokról!

A megszokott intenzív szülésfelkészítő tanfolyamunkat most négy részre osztottuk, hogy a várandósság minden szakaszában felmerülő kérdésetekre választ tudjunk adni.

A 4 alkalmas szülésfelkészítő ára: 33.000 Ft. Korai terhességnél lehetőség van havonta egy-egy alkalmon résztvenni.

Érdekel

Tematika

Első alkalom, 2020. szeptember 15., kedd, 16:00–19:00

Szülésfelkészítő tanfolyamunk első alkalmát a várandósság 12. hetétől ajánljuk a figyelmetekbe.

Ez alatt az alkalom alatt a korai várandósság alatt felmerülő kérdésekről, problémákról beszélnek szakembereink. Olyan kérdésekre kaphattok választ mint hogy mit ehettek vagy éppen mi lesz a megszokott reggeli kávétokkal. Megtudhatjátok szabad-e tornáznotok vagy inkább pihengetnetek kell-e? Tisztázzuk, hogy hogyan alakul a gyes meg a gyed. Elmondjuk azt is, hogy milyen szabályok vonatkoznak a névadásra. Választ kaptok arra is, hogy elmehettek-e munkaidőben orvosi vizsgálatra.

Szakembereink minden kérdésetekre tudják a választ és elkötelezett hívei annak, hogy a szülésre és a családdá válásra fel lehet készülni, a félelmeket el lehet oszlatni.

Az első alkalom három előadásának ára: 12 000 Ft

Második alkalom, 2020. szeptember 18., péntek, 16:00–18:00

A második alkalom során szülésznő segít megválaszolni a szüléssel és a szoptatással kapcsolatos kérdéseiteket.

Megtudhatjátok, hogy mit várjatok a szüléstől, mit takar az aranyóra és segít a szoptatással kapcsolatban felmerült kérdéseitekben is. Gyakorlati tanácsokkal lát el titeket és elmagyarázza azt is, hogy mit és mekkora bőröndben vigyetek be a kórházba.

Ne aggódjatok! Normális, ha kicsit elveszve érzitek magatokat a várandósság útvesztőjében és a különböző családi és baráti jótanácsok sem segítenek. Jó hír viszont az, hogy szakembereink minden kérdésetekre tudják a választ és elkötelezett hívei annak, hogy a szülésre és a családdá válásra fel lehet készülni, a félelmeket el lehet oszlatni. Ha ez sikerül, akkor pedig sokkal pozitív élményekként élhetitek meg a várandósságot, a vajúdást és a szülést.

A második alkalom két előadásának ára 8 000 Ft

Harmadik alkalom, 2020. szeptember 19., szombat, 9:00–12:00

Szülésfelkészítő tanfolyamunk harmadik alkalmát a várandósság 20. hetétől ajánljuk a figyelmetekbe. Ez alatt az alkalom alatt nem csak a gyakorlatban segítünk a családdá válásban hanem a lelki oldaláról is szó lesz. Gyakorlatot szerezhettek a csecsemő ellátásban, megtanulhattok pelenkázni és fürdetni. Szó lesz a sebellátásról, lázcsillapításról és az oltásokról is. Segítünk abban is, hogy magabiztosan vegyétek az első otthon töltött napok kihívásait.

Megtudhattok mindent, amit a szülésről és a várandósságról tudni szeretnétek és tudni érdemes.

A harmadik alkalom három előadásának ára: 12 000 Ft

Negyedik alkalom, 2020. szeptember 22., kedd, 16:00–18:00

Szülésfelkészítő tanfolyamunk negyedik alkalmát a várandósság 24. hetétől ajánljuk a figyelmetekbe. Ez alatt az alkalom alatt a szülésről lesz szó orvosi szempontból. Megtudhatjátok, hogy miként lehet megkülönböztetni az álvajúdást az igazitól vagy, hogy mire számíthattok a szülés különböző szakaszaiban.

Szakembereink minden kérdésetekre tudják a választ és elkötelezett hívei annak, hogy a szülésre és a családdá válásra fel lehet készülni, a félelmeket el lehet oszlatni.Ha ez sikerül, akkor pedig sokkal pozitív élményekként élhetitek meg a várandósságot, a vajúdást és a szülést.

A negyedik alkalom két előadásának ára: 8 000 Ft

Regisztráció és érdeklődés az címen vagy Facebookon.