Vajúdás segítő WorkShop

Vajúdás segítő WorkShop

Praktikus Óra Kismamáknak és Pároknak!

Szeretettel meghívunk benneteket a Vajúdást Segítő Workshopunkra, ahol gyakorlati óra keretében kipróbálhatjátok a vajúdást segítő pózokat, tanulhattok várandós jóga elemeket és elsajátíthatjátok a Vajúdólabda és bordásfal használatát.

Ezen a különleges foglalkozáson lehetőségetek lesz együtt megismerni és megbeszélni a vajúdással kapcsolatos tapasztalatokat és kérdéseket.

 

Mi vár rátok a Vajúdást Segítő Workshopon?

🤰 Vajúdást Segítő Pózok: Tapasztalt oktatóink segítségével kipróbálhatjátok és elsajátíthatjátok a vajúdást segítő pózokat, amelyek segítenek könnyebben és kényelmesebben végigvinni a vajúdás folyamatát.

🧘‍♀️ Várandós Jóga Elemek: Fedezzétek fel a jóga előnyeit. Gyakoroljátok a légzéstechnikákat, mozdulatokat, amelyekkel hatékonyan csökkenthetitek a feszültséget, fájdalmat.

👶 Vajúdólabda Használat: Ismerkedjetek meg a Vajúdólabda gyakorlatokkal, amelyek segítik a medencealap ellazulását, alátámasztják a gátat, ezáltal támogatva a tágulási folyamatot.

🏋️‍♀️ Bordásfal: Tanuljátok meg a bordásfal hatékony használatát, amely segíthet megkönnyíteni a vajúdást.

🗣️ Közös Beszélgetés: Egy nyugodt és támogató környezetben beszélgethetünk a vajúdással kapcsolatos érzésekről, kérdésekről és tapasztalatokról, hogy együtt erősíthessük egymást ezen az izgalmas úton.
A workshopra mind az első terhességüket átélő, mind a már tapasztaltabb kismamákat és párjukat szívesen látjuk. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy mielőbb jelentkezzetek, hogy biztosítsátok a helyeteket!
Foglalkozás ára 5000 Ft, szülésfelkészítőre járóknak 4000 Ft
Előzetes időpontfoglalás szüksges.

A foglalkozás időpontja

csütörtökönként

18:30 - 19:30

A foglalkozás ára

5 000 Ft 

Érdekel