anya baba torna

sportSzombat

Szakíts időt magadara anyaként!

 / 2021‑05‑01

A héten minden heti rendszeres bejegyzésünk az édesanyákról szól. Nem maradhat ki ebből Zsófi sem a sprtSzombattal: 
Egy gyermek születése után az édesanya minden gondolata kisbabája körül kezd forogni. Ez teljesen természetes, de most anyák napja alkalmából arra invitállak benneteket, hogy egy kicsit magatokra is gondoljatok.

Mindenki számára fontos az aktív pihenés és a rendszeres mozgás, és ez az újdonsült anyukákra is igaz. Egy teljes testet átmozgató torna nem csak remek edzés, de kikapcsolódásnak sem utolsó.
Nem kell lemondani a mozgás öröméről csak azért, mert az egész napodat együtt töltöd kisbabáddal. Csatlakozzon be ő is a tornába!
A baba-mama torna remek közös program lehet mindkettőtök számára. Egy órácska, amikor csak magadra és a babádra figyelsz tökéletes a kettőtök közötti kapcsolat építésére.
Ráadásul szó sincs róla, hogy a tornák csak az anyuka számára lehetnek élvezetesek. A babák éppen úgy élvezik a mozgást és teli szájjal vigyorognak kedvenc gyakorlataik során.
Érdemes a közös tornát a napi rutinba is beépíteni, így egy idő után már a babák is izgatottan várják a következő torna időpontját.

Legközelebb tehát, amikor eszünkbe jut, hogy jó lenne mozogni, csináljunk a tornából egy közös programot kisbabánkkal. Fedezzétek fel együtt a mozgás örömét!

#anyàknapja #motherday #babamamatorna