Feel for Your Life

Feel for Your Life app

TudásÉpítők blog

 / 2021‑09‑27

Mellünkkel nekünk nőknek igazán különös kapcsolatunk van. Korán kezdődik, talán hamarabb kezd el nőni, mint vártuk vagy éppen sokkal később, miközben barátnőink már büszkén virítanak sportmelltartóikban a tesi öltözőben :D Lelkesen választjuk ki a legszebb csipkecsodákat majd annál is lelkesebben szabadulunk meg a melltartótól amint egy hosszú munkanap után belépünk az ajtón. Velünk van jóban és rosszban. Néha napján tükörbe nézve ok nélkül vagyunk elégedetlen velük, de tudjuk, hogy mindig számíthatunk rájuk!

Éppen ezért fontos, hogy ne feledkezzünk meg a rendszeres mell önvizsgálat, tudnunk kell mit és hol érzünk, fel kell ismerni a változásokat, hiszen a mellrák nőknél az egyik leggyakoribb daganatos betegség, és a második vezető halálok. Viszont szerencsére az időben diagnosztizált mellrák nagyon jól gyógyítható. Fontos a rendszeres, havi önvizsgálat és a szűrőprogramokon történő részvétel hiszen a kettő együtt életeket menthet. Őszintén, Te mikor vizsgáltad át utoljára alaposan a melleidet?! Tudod egyáltalán, hogyan kell? Jessica Baladad, amerikai mellrák túlélő, éppen ezért hozta létre a Feel for Your Life ( Érezz az Életedért) applikációt, hogy segítse megtanítani a nőket arra, hogy hogyan kell helyesen mell önvizsgálatot végezni otthon. 

Az app-ban feljegyezheted az önvizsgálatok eredményét, emlékeztetőt állíthasd be, hogy sose felejtsd el, ha itt a vizsgálat ideje…. https://www.feelforyourlife.com/app