Szülésélmény

apás szülés
kép csak illusztráció

vélemény

 / 2024‑03‑07

Szeretném megosztani veletek az élményemet, amely a várandósságom alatt kezdődött és egy csodálatos szüléssel folytatódott. A férjemmel együtt részt vettünk a Tudásépítők szülésfelkészítő tanfolyamán, ami rendkívül hasznosnak bizonyult számunkra. 

A Győri Kórházban szültem, ahol lehetőségem volt az apás szülésre, ami igazán különlegessé tette számunkra ezt a napot.

A vajúdás és a szülés közben semmilyen félelem nem fogott el, hiszen a szülésfelkészítő tanfolyamon minden szükséges információt és támogatást megkaptam, amire csak szükségem lehetett. Úgy éreztem, teljesen felkészült vagyok mindarra, ami vár rám.

Szeretném külön megköszönni a Győri Kórház dolgozóinak áldozatos munkáját, akik mindent megtettek azért, hogy biztonságban és nyugalomban tudjak szülni. Hálás vagyok a szülésfelkészítő tanfolyam oktatóinak is, akik felvérteztek a szükséges tudással és bátorsággal e fontos esemény előtt.

Ez az élmény még inkább megerősített abban, hogy a megfelelő előkészületek és a környezet támogatása milyen fontosak egy ilyen meghatározó életesemény során. Minden várandós szülőnek szívből ajánlom, hogy vegyen részt szülésfelkészítőn, mert ez valóban megkönnyíti és még szebbé teszi ezt a csodálatos utazást. 

Lilla