Kik vagyunk?

Kórházakat, szakellátásokat, valós problémákat ismerő szakemberek, akik azt tapasztalták, hogy vannak a szülők, páciensek számára nehezen elérhető szolgálatások, információk.
Megfogalmazódott bennünk, hogy szakrendelésekkel, gyakorlatias oktatással, foglalkozásokkal és tanácsadásokkal segíthetünk a szülőknek életük legszebb pillanataiban.
Szeretnénk elérni, hogy elégedett, jól informált édesanyák és édesapák nevelhessék gyermekeiket, akik nem ijednek meg a rájuk váró feladatoktól.

Munkatársaink

Csordás Adrienn

Csordás Adrienn

egyetemi végzettségű ápoló

A menedzserképzőben, a győri kórház minőségirányítási osztályán és a több éves vezetői munkájára során azt tapasztalta, hogy a páciensek félelmei legtöbbször információk hiányából erednek. Két cserfes lányka édesanyja, kiknek állandó tudásszomját nem győzi csillapítani.

Csokoládéval lekenyerezhető.

Ványik Tünde

Ványik Tünde

diplomás ápoló

Tündi a TudásÉpítők hajtómotorja, aki kifogyhatatlan energiával veti bele magát minden feladatba, legyen szó a a házigondozás, ápolás koordinálásról, az események szervezéséről vagy éppen az egyéni konzultációkkal, tanácsadásokkal kapcsolatos egyeztetésekről.

Irigylésre méltó szakmai tudással vezeti be az #újszülöttellátás és #elsősegélynyújtás rejtelmeibe a tanulni vágyó kismamákat és kispapákat. A mostani online időszakban az Összezárva beszélgetéseink moderátoraként is találkozhattok vele.

Egyéni és csoportos foglalkozások

 • Újszülött ellátás
 • Otthonápolás tanácasdás
 • Elsősegély nyújtás
 • műtétekre felkészülés
 • veseelégtelenség tanácsadás

Bénes-​Molnár Réka

Mindig is érdekelte a táplálkozás, az ételkészítés így nem volt kérdés milyen irányban fog továbbtanulni. Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás híve.

Mosolya, kedves megjelenése, naprakész szaktudása, nagy érték számunkra, írásait olvashatjátok minden hétfőn a diétaHétfő keretében.

Réka várja régi és új vendégeit és pácienseit egyedi és csoportos tanácsadásra személyesen és online is. Érdeklődés és bejelentkezés: facebook üzenetben vagy emailben vagy az alábbi telefonszámon +36 96 247 007 (rendelési időn túl üzenetrögzítő jelentkezik, visszahívjuk)

Egyéni foglalkozások 

állapotfelmérés, ételallergiák, fogyókúra, cukorbetegség, terhességi cukorbetegség, inzulin intolerancia, életmódváltás, műtéti előkészítés citosztatikus terápia esetén

 

Csoportos foglalkozások

szülésfelkészítő foglalkozás

Boór Ágota

Boór Ágota

gyógytornász

Táncosként indultés gyógytornászként végezett, a Pécsi Tudományegyetem Zalaegerszegi Képzési Központjának hallgatójaként. 

Ági így jellemezte magát:

Úgy érzem megtaláltam a hivatásom. Minden nap az inspirál, hogy másokon segítsek és motiváljam őket, mert úgy hiszem minden célt el lehet érni, csak akarat kell hozzá és egy igazi támogató. Szeretnék én lenni az az igazi támogató, mivel ez a mozgatórugóm. Céltudatos és vidám embernek tartom magamat.
Várom leendő pácienseimet, hogy együtt küzdhessünk céljainkért. 

Keressétek Ágit csoportos tornáin

 • kismama torna, fitten baba torna,
 • szétnyílt hasizom torna
 • lúdtalp torna
 • intim női torna
 • gerinctorna
 • szülésfelkészítő

Vagy egyéni foglalkozásain

 • ízületi és lágyrész mobilizációs technika alkalmazása
 • műtétek utáni torna
 • szülés utáni regeneráló torna
 • Dynamic- és Kinesio tape terápia
 • váll-, gerinc-,derék-fájdalom csökkentő torna.

Enyedi Dóra

Enyedi Dóra

pszichológus

Dóri pszichológusként dolgozik velünk.

Reméljük, hogy a szó, hogy pszichológus manapság már nem vált ki negatív megítélést, ellenérzetet bennetek. Mi mindent megteszünk azért, hogy az hogy valaki törődik a mentális egészségével az pozitív dolog legyen, és a pszichológus hivatás nagyobb tiszteletet és elfogadást váltson ki a társadalomban.

Akik találkoztak vele már biztosan tudják, hogy egy empatikus, mindig jókedvű, jó energiákkal megáldott, mosolygós, kreatív, környezettudatos, pozitív személyiség. Mindig lehet rá számítani, igazi csapattag.

Dórival találkozhatsz az Összezárva online beszélgetéseinken élőben, amiket később is visszahallgathatsz. Ha úgy érzed a szorongásaid miatt mostanában nehezebben veszed az akadályokat, gyere el hozzánk, vannak technikák az oldására. Segítünk a gyermeknevelésben, párkapcsolatokban, szülés feldolgozásában is.

Eredics Anita

Eredics Anita

szülésznő

1993-ban vezette az első szülést, azóta is ez a legszebb, amit a hivatásában el tud képzelni.

A tanulmányait az ápolás és a tanítás területén folytatta, ma is aktívan részt vesz a szülésznők új generációjának képzésében.

Hatalmas hivatástudattal, törhetetlen lelkesedéssel és segíteni vágyással támogatja a kismamákat a várandósság alatt, a szülésre való felkészülésben és a szülés utáni időszakban is.

Anitával a csoportos szülésfelkészítő tanfolyamok során találkozhattok. Illetve, a szoptatási tanácsadásaink keretében kérhettek tőle tanácsot, segítséget.

dr. Koppányi Katalin

Csapatunk jogásza és a szülésfelkészítőkön beszélget a kismamákkal a családdá válás jogi hátteréről.

Losonczi Bernadett

A Petz Lajos Egészségügyi Szakközép és Szakiskolában végezte tanulmányait. Szakmai tapasztalatait szociális intézményben és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Belgyógyászati osztályán sajátította el. Emberek segítsége mindig is fontos volt számára, akár lelki akár testi támasza lehetett valakinek. Ezért is szeret ápolóként dolgozni.

Szabadidejében szeret sétálni, kirándulni, zenét hallgatni. Családjával, barátaival jókat beszélgetni.

Méhes Ernőné Kati

Méhes Ernőné Kati

OKJ szakápoló

Kati ízig-vérig ápoló. Okj szakápoló végzettséggel rendelkezik és már 25 éve dolgozik a szakmában. Eredetileg nem ápolónak tanult, de 35 évesen úgy gondolta, hogy ez az a hivatás, amit neki szánt a sors. Azóta is lankadatlan lelkesedéssel, kedvességgel, empátiával és tudással látja el betegeit. Megbizható, szeretett munkatársunk.

Schwarcz Mónika

Schwarcz Mónika

gyógypedagógus

Jelenleg egy győri általános iskola és szakgimnáziumban tanulási zavarokkal, beilleszkedési, magatartási nehézségekkel diagnosztizált gyermekekkel foglalkozik. Korábban tapasztalatot szerezett a tanulásban akadályozott és autista iskolás korú gyerekek segítésében is. 

Gyógypedagógusunk egyéni és csoportos iskola-előkészítő foglalkozásokra várja a nagycsoportos óvodásokat, illetve a tanulási képességek fejlesztésére az 1-2. osztályosokat.

Mikor keresheted?

 • Ha nagycsoportosodnak szeretnéd pótolni az idei tanévben elmaradt óvodai iskolai-előkészítő foglalkozásokat, ahol az iskolai érettséghez szükséges részképességeket fejlesztjük játékos formában.
 • Ha 1-2. osztályos gyermekednél tanulási nehézségeket tapasztalsz.
 • Ha a gyakorlás, korrepetálás sem hoz eredményeket.amiben esetleg nem ért majd egyet másokkal.

Szvitek-Kiss Veronika

Szvitek-Kiss Veronika

klinikai szakpszichológus

Bécsben végezte pszichológiai tanulmányait, illetve a klinikai szakpszichológusi, gyermek- és fejlődéspszichológiai képzéseit. Évek óta a Caritas Wien-nél dolgozik. Két édes kisfiú édesanyja. Jelenleg az élménypedagógia és terápia területével ismerkedik, amit rendkívül izgalmasnak talál, és szeretné idővel ezt egyre jobban beépíteni a munkájába. Mi pedig alig várjuk, hogy ezt is megtapasztaljuk. Ti se hagyjátok ki. 

Egyéni és csoportos foglalkozások

 • szülésfelkészítő
 • szülés feldolgozás
 • babavállalás
 • párkapcsolati tanácsadás
 • gyereknevelés
 • koncentráció fejleszése

Vámos-Tuba Anita

Anita 19 évig hivatásos katonai szolgálatban teljesített ápolóként, azóta is lelkiismeretes, határozott munkájával segít az arra rászorulóknak. Fogadjátok szeretettel őt is!

Vásári Vivien

Vásári Vivien

rehabilitációs szaklogopédus

Vivien 2 éve dolgozik a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház munkatársaként. A kórházban főként felnőttkori, szerzett beszéd-, nyelvi- és nyelészavarban érintett páciensekkel foglalkozik, valamint ajak- és szájpadhasadékos gyermekekkel. Kiemelt érdeklődési területe a nyelészavar. 

Szereti a macskákat, szeret kerékpározni (ha nincs hideg). 

Vass Zsófi

Vass Zsófi

gyógytornász

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végezte a gyógytornász-fizioterapeuta alap és mesterképzést.

A mozgás nagyon fontos része az életének, kedvenc időtöltései között szerepelnek a hosszú erdei túrák. Ennek ellenére képes akár órákon át egy izgalmas könyv olvasásába feledkezni.

Gyerekekkel és kismamákkal egyaránt megtalálja a közös hangot a tornákon. 

Csoportos tornák

 • kismama-torna
 • baba-mama torna
 • szétnyílt hasizom torna
 • lúdtalp torna 

Egyéni tornák 

 • szülés utáni regeneráló torna
 • váll-, gerinc-, derékfájdalom csökkentő torna
 • műtétek utáni torna
 • McKenzie torna
 • Dynamic tape terápia

Zsófi várja régi és új vendégeit és pácienseit egyéni és csoportos tornákra, foglalkozásokra. Érdeklődés és bejelentkezés: facebook üzenetben vagy emailben info@tudasepitok.hu vagy az alábbi telefonszámon +36 96 247 007 (rendelési időn túl üzenetrögzítő jelentkezik, visszahívjuk)

Bogdányi Mária

Bogdányi Mária

mentálhigiénés lelkigondozó, lelkész

Hivatása az emberek szolgálata, testi-lelki harmóniájuknak fejlesztése, segítése egyénileg és csoportban. Elkötelezetten környezettudatos, és erre neveli, bíztatja a körülötte élőket is. Hobbija a kézimunka, varrás, horgolás, minden a mi szép :) 

Foglalkozásai

Iskolára készulő relax torna, édesanyáknak test-lelki wellness

Csordás Hajnalka

Csordás Hajnalka

jóga oktató

Nemrég ünnepelte 20 éves munkaviszonyát, ez 20 év ülőmunkát jelent (kivéve a gyermek után futós éveket 😀).

Az ülőmunkától mindig fájt a háta, nyaka. Aztán kipróbálta a jógát, ami nagyon gyorsan, már 1-2 alkalom után segített, panaszait enyhítette. Annyira magával ragadta a jóga világa, hogy elvégezte a jóga oktatói képzést, amit már a TudásÉpítőknél is kamatoztat.☺️🧘🏻‍♀️

Foglalkozásai

jóga

Hérics Zsófia

Zsófi egy igazi Mary Poppins és sosem fogy ki a kreatív ötletekből!

Bár pályafutását egészen más szakterületen kezdte, hivatását háromgyermekes édesanyaként talála meg. Türelmes, empatikus, derűs anyuka és pedagógus.

Szeretetteljes légkörben foglalkozik a rá bízott gyermekekkel, akiktől feltétel nélküli szeretet kap nap mint nap❤️

Izgalmas dolog látni érzelmi, értelmi fejlődésüket, és tudni, hogy ennek én is részese vagyok.

Kamper Ildikó

Kamper Ildikó

Urológiai osztály, osztályvezető ápoló

Harmincéves ápolói tapasztalatával szeretnénk hozzásegíteni Önöket a minél jobb egészségi állapot eléréséhez.

Munkahelyén a felnőttkori urológiai betegségségek teljesköri ellátást végzi.

Imádjuk a fotóit, IS!

Foglalkozásai

vizelési problémák, urostoma ápolás, urológiai problémák tanácsadás, véres vizelet, katéterviselők, inkontinencia, urológiai műtét előtt állók.

Kojnok Adrienn

Kojnok Adrienn

pedagógus

Egy 10 éves kislány és egy mindjárt 3 éves kisfiú édesanyja.

Nyelvtanári diplomával lassan 20 éve foglalkozik nyelvoktatással, ebből majdnem 10 évet közoktatásban.

Kisfia születése után két képzésen is részt vett, amivel sikerült bőviteni a a pedagógusi repertoárját:

Jane Nelsen nevével fémjelzett pozitív fegyelmezés szülőoktató illetve a Bagdy Emőke féle diákrelax képzés

Foglalkozásai

pozitív fegyelmezés tréning.

Kovács Zsuzsanna

Kovács Zsuzsanna

szülésznő, diplomás ápoló

Bölcsessége, óriási tapasztalata, kedvessége, rugalmassága, embersége a legjobb példaképpé emelte Őt számunkra már évekkel ezelőtt.

Most munkatársaink sorában köszönthetjük és rendkívül büszkék vagyunk erre!

Már nagymama, de ez egyáltalán nem látszik, büszke korára.

Foglalkozásai

Szüléssel, terhességgel, szoptatással, csecsemőápolással kapcsolatos tanácsadás, tanfolyamok

dr. Nyőgér Gábor

Győri Petz Aladár Megyei oktató Kórház Szülészet-​nógyászat osztályán dolgozik. Szülésfelkészítő tanfolyamokat vezet. Véleménye szerint a felkészült kismamák, kispapák pozitívabb élménynek élik meg a gyermekek születését, az információk hiánya félelmeket szül, a félelmek pedig sikertelenséget.

Foglalkozásai

szülésfelkészítő ismeretátadó foglalkozás

Tevesz-Fejes Zsófia

Tevesz-Fejes Zsófia

munka- és szervezet szakirányú pszichológus és menedzsment szakirányú közgazdász.

Alapdiplomáját a Szegedi Tudományegyetemen, mesterdiplomáját a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ergonómia és Pszichológia Tanszékén szerezte.

Nem egyenes út vezetette a pszichológiáig, sokkal inkább egy „használható” diploma megszerzése volt a cél,  ugyanakkor folyamatos hiányérzete és vonzalma volt a világ egy másik arcának megismerésére, ami végül oda vezetett, hogy pszichológus lett.

Szakmai munkájának alappillérei a munkába való visszatérés segítése, párkapcsolatok erősítése, gazdagítása illetve egy családokkal, fiatalokkal foglalkozó civil szervezet győri irányítása.

Uhlár Orsolya

Uhlár Orsolya

Gyermek-​ és Ifjúsági klinikai szakpszichológus

Munkája serdülőkkel és családjaikkal foglalkozik. A győri kórház munkatársaként sokoldalú tapasztalatra tett szert.

Több képzésen is részt vett: pre- és perinatális időszak, illetve a csecsemő-​ és kisgyermekkor pszichológiai fejlődésének sajátosságaira is fókuszáló témákban. Jelenleg, mint párterapeuta jelölt, illetve gyermekterapeuta képzi tovább magát. Figyelmes, kedves, nem is értjük, hogy van mindenre energiája. :)

Tanulhatunk Tőle.

Foglalkozásai

pszichológiai konzultáció, gyermekpszichoterápia, pár- és családterápia, csoportvezetés, várandóssággal, szüléssel, gyermekneveléssel, családdá válással, testvérféltéssel kapcsolatos tanácsadás.