Munkatársaink

Csordás Adrienn
Csordás Adrienn

egyetemi végzettségű ápoló

A menedzserképzőben, a győri kórház minőségirányítási osztályán és a több éves vezetői munkájára során azt tapasztalta, hogy a páciensek félelmei legtöbbször információk hiányából erednek. Két cserfes lányka édesanyja, kiknek állandó tudásszomját nem győzi csillapítani.

Csokoládéval lekenyerezhető.

Kámán Zita
Kámán Zita

közgazdász

Nem egészségügyi egyetemi diplomával dolgozott 15 évig a PAMOK Minőségirányítási osztályán, mint "külső szem". Eközben elhívatott segítővé vált, fejlesztő, elemző gondolkodással. Személyes tapasztalai vannak a gyermek érkezésének nehézségeiről. Egy nyolcéves nagyfiú anyukájaként már tudja, hogy ez az a csoda ami megváltoztatta életét.

A szervezés nagy mestere, minden apróságra is felügyelŐ.

Ványik Tünde
Ványik Tünde

diplomás ápoló

Több mint huszonöt éves kórházi ápolói tapasztalat, közel 10 éves minőségirányítási osztályos bemelegítés, több fővárosi, vidéki kórházzal tartott kapcsolat, közel 10 éves osztályvezetői munka és összesen négy gyermek adja a tapasztalata alapjait. Jellemző rá az elemző gondolkodás, mindig tanulni akarás, megértés, empátia, mindezek mellett motiváló egyiniség. Lisztérzékeny.

Ha már nem kér kávét akkor valószínű nem is él!

Bénes-​Molnár Réka

Mindig is érdekelte a táplálkozás, az ételkészítés így nem volt kérdés milyen irányban fog továbbtanulni. Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás híve.

Mosolya, kedves megjelenése, naprakész szaktudása, nagy érték számunkra, írásait olvashatjátok minden hétfőn a diétaHétfő keretében.

Réka várja régi és új vendégeit és pácienseit egyedi és csoportos tanácsadásra személyesen és online is. Érdeklődés és bejelentkezés: facebook üzenetben vagy emailben vagy az alábbi telefonszámon +36 96 247 007 (rendelési időn túl üzenetrögzítő jelentkezik, visszahívjuk) 

Egyéni foglalkozások 

állapotfelmérés, ételallergiák, fogyókúra, cukorbetegség, terhességi cukorbetegség, inzulin intolerancia, életmódváltás, műtéti előkészítés citosztatikus terápia esetén

 

Csoportos foglalkozások

szülésfelkészítő foglalkozás

Eredics Anita
Eredics Anita

szülésznő

1993-ban vezette az első szülést, azóta is ez a legszebb, amit a hivatásában el tud képzelni.

A tanulmányait az ápolás és a tanítás területén folytatta, ma is aktívan részt vesz a szülésznők új generációjának képzésében.

Hatalmas hivatástudattal, törhetetlen lelkesedéssel és segíteni vágyással támogatja a kismamákat a várandósság alatt, a szülésre való felkészülésben és a szülés utáni időszakban is.

Anitával a csoportos szülésfelkészítő tanfolyamok során találkozhattok. Illetve, a szoptatási tanácsadásaink keretében kérhettek tőle tanácsot, segítséget.

Vass Zsófi
Vass Zsófi

gyógytornász

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végezte a gyógytornász-fizioterapeuta alap és mesterképzést.

A mozgás nagyon fontos része az életének, kedvenc időtöltései között szerepelnek a hosszú erdei túrák. Ennek ellenére képes akár órákon át egy izgalmas könyv olvasásába feledkezni.

Gyerekekkel és kismamákkal egyaránt megtalálja a közös hangot a tornákon.

Csoportos tornák

kismama-torna, baba-mama torna, szétnyílt hasizom torna, lúdtalp torna

Egyéni tornák

szülés utáni regeneráló torna, váll-, gerinc-, derékfájdalom csökkentő torna, műtétek utáni torna, McKenzie torna, Dynamic tape terápia

Zsófi várja régi és új vendégeit és pácienseit egyéni és csoportos tornákra, foglalkozásokra. Érdeklődés és bejelentkezés: facebook üzenetben vagy emailben info@tudasepitok.hu vagy az alábbi telefonszámon +36 96 247 007 (rendelési időn túl üzenetrögzítő jelentkezik, visszahívjuk)

Bogdányi Mária
Bogdányi Mária

mentálhigiénés lelkigondozó, lelkész

Hivatása az emberek szolgálata, testi-lelki harmóniájuknak fejlesztése, segítése egyénileg és csoportban. Elkötelezetten környezettudatos, és erre neveli, bíztatja a körülötte élőket is. Hobbija a kézimunka, varrás, horgolás, minden a mi szép :)

Foglalkozásai

Iskolára készulő relax torna, édesanyáknak test-lelki wellness

Csordás Hajnalka
Csordás Hajnalka

jóga oktató

Nemrég ünnepelte 20 éves munkaviszonyát, ez 20 év ülőmunkát jelent (kivéve a gyermek után futós éveket 😀).

Az ülőmunkától mindig fájt a háta, nyaka. Aztán kipróbálta a jógát, ami nagyon gyorsan, már 1-2 alkalom után segített, panaszait enyhítette. Annyira magával ragadta a jóga világa, hogy elvégezte a jóga oktatói képzést, amit már a TudásÉpítőknél is kamatoztat.☺️🧘🏻‍♀️

Foglalkozásai

jóga

Enyedi Dóra
Enyedi Dóra

pszichológus

A személyközpontú pszichológia a "műfaja", az empátia és a feltétel nélküli pozitív elfogadás által létrejött terápiás tér tud lehetőséget a belső munkára.

A rendszerszemlélet meghatározó nézőpont, a család tagjai elválaszthatatlan egységet képeznek, folytonos kölcsönhatásában vannak egymással.

Mindenki tud rajzolni (és énekelni is), ha megengedi magának, hogy konvenciók nélkül, csak kiengedje magából érzéseit!

Lehet, hogy nem kiállításra vagy koncertre kerül az alkotás, de egy belülről jövő kép kivetülése egyszerre lehet izgalmas és megkönnyebbülést hozó.

Foglalkozásai

egyéni és csoportos terápiák

Hérics Zsófia

Zsófi egy igazi Mary Poppins és sosem fogy ki a kreatív ötletekből!

Bár pályafutását egészen más szakterületen kezdte, hivatását háromgyermekes édesanyaként talála meg. Türelmes, empatikus, derűs anyuka és pedagógus.

Szeretetteljes légkörben foglalkozik a rá bízott gyermekekkel, akiktől feltétel nélküli szeretet kap nap mint nap❤️

Izgalmas dolog látni érzelmi, értelmi fejlődésüket, és tudni, hogy ennek én is részese vagyok.

Kamper Ildikó
Kamper Ildikó

Urológiai osztály, osztályvezető ápoló

Harmincéves ápolói tapasztalatával szeretnénk hozzásegíteni Önöket a minél jobb egészségi állapot eléréséhez.

Munkahelyén a felnőttkori urológiai betegségségek teljesköri ellátást végzi.

Imádjuk a fotóit, IS!

Foglalkozásai

vizelési problémák, urostoma ápolás, urológiai problémák tanácsadás, véres vizelet, katéterviselők, inkontinencia, urológiai műtét előtt állók.

Kojnok Adrienn
Kojnok Adrienn

pedagógus

Egy 10 éves kislány és egy mindjárt 3 éves kisfiú édesanyja.

Nyelvtanári diplomával lassan 20 éve foglalkozik nyelvoktatással, ebből majdnem 10 évet közoktatásban.

Kisfia születése után két képzésen is részt vett, amivel sikerült bőviteni a a pedagógusi repertoárját:

Jane Nelsen nevével fémjelzett pozitív fegyelmezés szülőoktató illetve a Bagdy Emőke féle diákrelax képzés

Foglalkozásai

pozitív fegyelmezés tréning.

dr. Koppányi Katalin

Csapatunk jogásza és a szülésfelkészítőkön beszélget a kismamákkal a családdá válás jogi hátteréről.

Kovács Zsuzsanna
Kovács Zsuzsanna

szülésznő, diplomás ápoló

Bölcsessége, óriási tapasztalata, kedvessége, rugalmassága, embersége a legjobb példaképpé emelte Őt számunkra már évekkel ezelőtt.

Most munkatársaink sorában köszönthetjük és rendkívül büszkék vagyunk erre!

Már nagymama, de ez egyáltalán nem látszik, büszke korára.

Foglalkozásai

Szüléssel, terhességgel, szoptatással, csecsemőápolással kapcsolatos tanácsadás, tanfolyamok

dr. Nyőgér Gábor

Győri Petz Aladár Megyei oktató Kórház Szülészet-​nógyászat osztályán dolgozik. Szülésfelkészítő tanfolyamokat vezet. Véleménye szerint a felkészült kismamák, kispapák pozitívabb élménynek élik meg a gyermekek születését, az információk hiánya félelmeket szül, a félelmek pedig sikertelenséget.

Foglalkozásai

szülésfelkészítő ismeretátadó foglalkozás

Schwarcz Mónika
Schwarcz Mónika

gyógypedagógus

Jelenleg egy győri általános iskola és szakgimnáziumban tanulási zavarokkal, beilleszkedési, magatartási nehézségekkel diagnosztizált gyermekekkel foglalkozik. Korábban tapasztalatot szerezett a tanulásban akadályozott és autista iskolás korú gyerekek segítésében is. A szoba hőmérsékletének beállítása amiben esetleg nem ért majd egyet másokkal. Nem bírja a hideget. :)

Foglalkozásai

játékos, sokszínű, vidám hangulatú fejlesztő foglalkozás 5-10 év közötti gyermekeknek, akik az óvodai-​iskolai nehézségeik miatt kudarcként élik meg a mindennapjaikat.

Selmeci Dóra
Selmeci Dóra

klinikai szakpszichológus

2010 óta dolgozik pszichológusként. Szemléletét a pszichodinamikus gondolkodás és a rendszerszemlélet határozza meg. Az egyéni terápia mellett a családdal, mint rendszerrel is foglalkozik, hogy könnyebben megérthetőek legyenek az elakadások, nehézségek. Folyamatosan végez különböző pszichoterápiás, szimbólumterápiás módszertani képzéseket, tréningeket (relaxáció). Pár-, és családterapeuta jelölt.

Foglalkozásai

Gyermek és serdülő terápia, relaxáció, meditáció, autogén tréning, várandós relaxáció

Szvitek-Kiss Veronika
Szvitek-Kiss Veronika

klinikai szakpszichológus

Bécsben végezte pszichológiai tanulmányait, illetve a klinikai szakpszichológusi, gyermek- és fejlődéspszichológiai képzéseit. Évek óta a Caritas Wien-nél dolgozik. Két édes kisfiú édesanyja. Jelenleg az élménypedagógia és terápia területével ismerkedik, amit rendkívül izgalmasnak talál, és szeretné idővel ezt egyre jobban beépíteni a munkájába. Mi pedig alig várjuk, hogy ezt is megtapasztaljuk. Ti se hagyjátok ki.

Foglalkozásai

fitt-program, szülésfelkészítő, élmény-program

Tancsics Katalin

Győri kórházban munkatársunk.

A logopédiát teljes lelkesedéssel, gyönyörű szakmának tartja.

Ha a szem a lélek tükre, akkor a hang a lélek öltönye

Montáh Imre

Tevesz-Fejes Zsófia
Tevesz-Fejes Zsófia

munka- és szervezet szakirányú pszichológus és menedzsment szakirányú közgazdász.

Alapdiplomáját a Szegedi Tudományegyetemen, mesterdiplomáját a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ergonómia és Pszichológia Tanszékén szerezte.

Nem egyenes út vezetette a pszichológiáig, sokkal inkább egy „használható” diploma megszerzése volt a cél,  ugyanakkor folyamatos hiányérzete és vonzalma volt a világ egy másik arcának megismerésére, ami végül oda vezetett, hogy pszichológus lett.

Szakmai munkájának alappillérei a munkába való visszatérés segítése, párkapcsolatok erősítése, gazdagítása illetve egy családokkal, fiatalokkal foglalkozó civil szervezet győri irányítása.

Uhlár Orsolya
Uhlár Orsolya

Gyermek-​ és Ifjúsági klinikai szakpszichológus

Munkája serdülőkkel és családjaikkal foglalkozik. A győri kórház munkatársaként sokoldalú tapasztalatra tett szert.

Több képzésen is részt vett: pre- és perinatális időszak, illetve a csecsemő-​ és kisgyermekkor pszichológiai fejlődésének sajátosságaira is fókuszáló témákban. Jelenleg, mint párterapeuta jelölt, illetve gyermekterapeuta képzi tovább magát. Figyelmes, kedves, nem is értjük, hogy van mindenre energiája. :)

Tanulhatunk Tőle.

Foglalkozásai

pszichológiai konzultáció, gyermekpszichoterápia, pár- és családterápia, csoportvezetés, várandóssággal, szüléssel, gyermekneveléssel, családdá válással, testvérféltéssel kapcsolatos tanácsadás.

Zajovics Kitti
Zajovics Kitti

gyógytornász

Gyerekkora óta lételeme a sport és a mozgás, ez most már a hivatása is egyben. ☺️

Maximalista, lelkes, mindig pörgő fiatal, aki folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket a páciensek életében.

Foglalkozásai

időstorna, rehabilitáció