Otthonápolás, gondozás

kezek, fiatal, idős

Szeretetteljes, emberhez méltó, szakszerű gondozást, ápolást szeretne hozzátartozója részére?

Nem tudja, hogyan szervezze meg szerette 24 órás ápolását, gondozását, ellátását?

Stroke után családtagja nehezen nyel, nehezen tud ételt, folyadékot fogyasztani, mozogni?

Nem tudja hogy álljon neki elesett állapotú hozzátartozója ápolásának?

Egyedülálló, idős hozzátartozó gondozásához keres segítséget?

Egy betegség folytán mozgásában korlátozottá vált, felépülése nehezített?

Kórházból hazatérve gyógyulása még nem teljes, segítségre szorul?

Hozzátartozója alultáplált, étvágytalan?

Szakmai tanácsra van szüksége családtagja ápolásban, gondozásban?

Közel 30 éves ápolói tapasztalatunkkal szeretnénk Önnek segíteni. Hozzátartozója ellátásában leinformálható, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, szakképzett ápolók, gondozók, tapasztalt segítők, szakképzett logopédus, dietetikus és gyógytornász lesznek segítségére.  

A házi betegápolás, gondozás árát az állapotfelmérés, az igényelt tevékenységek és ellátási órák száma, lakóhelye  szerint szabjuk meg.  

Tájékoztató jellegű áraink

Napi egy-két órás ellátás

Elsősorban azon, többnyire egyedülálló vagy hozzátartozó gondozása alatt álló idős emberek számára ajánljuk, akik számára házi segítségnyújtás szükséges. Feladataink: fürdetés, mosdatás, hajmosás, mobilizálás, étkeztetés, gyógyszer adagolása-bevétel ellenőrzése, séta motiválása, stb.

Ár: 40-50 000 Ft / 20nap.   Egyedi megállapodás szerint. (A pontos ár a feladatoktól, időtartalomtól, hétvégétől/ünnepnapoktól, távolságtól függ).

Az ár a gondozott ellátásához szükséges eszközök árát nem tartalmazza (kötszer, gumikesztyű, fertőtlenítőszer, stb), azok beszerzésében azonban  tudunk segíteni.

Napi 8-10 órás ellátás

Abban az esetben ajánljuk, ha hozzátartozója ellátását munka mellett Ön végzi, vagyis szüksége van még egy szakszerű segítségre.  

Ár: 8-10 óra / 20nap, 320.000ft-tól.

Áraink megegyezés szerint eltérhetnek. Amennyiben szakápolásra is szükség van az ellátás során, az árak magasabbak is lehetnek.

Keressen minket bizalommal!

Érdekel

Nyitva tartási időben, 10 és 16 óra között kereshettek minket a Győr, Batthány tér 4-ben, de kapcsolatba léphettek velünk a info@tudasepitok.hu emailcímen,
valamint a Facebook oldalunkon is tudtok üzenetet hagyni.

Nézzetek szét a részletes eseménynaptárunban is

Fizetési feltételek

Fizetni személyesen a helyszínen, Győr, Batthány tér 4-ben, készpénzben, illetve átutalással lehet,
számlaszámunk: 11600006-00000000-84648477.

Szép kártya elfogadóhely és Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztártagok vagyunk.

Amennyiben egy szolgáltatásunkból többet szeretnél igénybe venni, bérletvásárlásra van lehetőség, melyről érdeklődj munkatársainktól.
Ápolási, gondozási szerződéskötés estén a honlapon szereplő áraink irányadóak, a végleges árat az igények pontos felmérése után, egyedileg határozzuk meg.

A szolgáltatások ingyenes lemondására az egyeztetett időpont előtt legfeljebb 24 órával e-mailen az info@tudasepitok.hu címen van lehetőség. Késedelmes lemondás vagy lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a szolgáltatás árát ki kell fizetni, bérlet esetén egy alkalom lehúzásra kerül, előleg esetén az foglalásnak minősül.

Forduljatok hozzánk bizalommal!

Szolgáltatásaink díjazása
Órarendünk