Élj egészségesen!

babamasszázs
Mimi, Alessia, Alex és Emma
TudásÉpítők, faház terasz

Élj egészségesen!

Aktuális foglalkozásaink

Hatha Jóga kezdőknek

Hatha Jóga kezdőknek

Szeretettel várunk kezdő Hatha jógára! 

Gyere, próbáld ki, Rád milyen hatása lesz.Csodaszép környezetben próbálhatod ki ingyenes kezdő jóga órán magad.

Babatanoda

Babatanoda

Fejlesztő babatorna foglalkozásunk szeptembertől megújulva vár Titeket, amely egy 30 perces babatornát, majd azt követően egy baba-mama klubot foglal magában. A klubban tanulunk a babák mozgásfejlődéséről, átbeszéljük az aktuálisan felmerülő kérdéseket

Ringató a TudásÉpítőkben

Ringató a TudásÉpítőkben

A Ringató 1991 óta várja szeretettel a gyerekeket néhány hetestől az óvodáskor kezdetéig, és velük együtt minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt, aki szívesen énekel, játszik együtt a kicsinyekkel, zenei előképzettségtől függetlenül. A foglalkozásokon énekelünk és játszunk, miközben a legkisebbek is ízlelgetik a magyar nyelv és a zenei anyanyelv szépségeit, találkoznak a saját kultúránkkal.

Mindezt pedig igyekszünk olyan oldott és szeretetteli légkörben tenni, mintha csak otthon lennénk.

Iskolafelkészítő

Iskolafelkészítő

Fejlesztőpedagógus vezetésével iskolai felkészítést indítunk, 2022 szeptemberében iskolát kezdő nagycsoportosok részére.

Anikó néni többéves jártassággal és tapasztalattal fordul a gyerekek felé, tanfolyamának célja, hogy a gyerekek elérjék minden területen azt a szintet, amely iskolakezdéshez szükséges. 

Dúdoló

Dúdoló

A Dúdoló sok szeretettel várja a gyermekeket néhány hetestől az óvodás kor kezdetéig és velük együtt az édesanyákat, édesapákat, nagyszülőket, kismamákat. A foglalkozáson ölbeli játékokat fogunk játszani, népdalokat énekelünk, hangszerekkel ismerkedünk. A foglakozást bábjáték is színesíti.

A foglakozást Pásztor-Kiss Ágnes pedagógiai asszisztens, Dúdoló foglalkozásvezető vezeti.

Jelentkezni telefonon: +36 70 409 9319 vagy üzenetben: messenger/tudasepitok.

 

Intim torna

Intim torna

Gyere csatlakozz hozzánk!
Átmozgat, megerősít, megelőzi a panaszokat csökkenti a már meglévő tüneteket. Kihagyhatatlan, ez az amire minden nőnek szüksége van.

Frissítő svédmasszázs

Frissítő svédmasszázs

A frissítő vagy svéd masszázs az egyik legismertebb masszázs forma, amely az egész test átmasszírozásával oldja a feszülő izmokat, mindenek előtt azonban segít a felfrissülésben. Elősegíti a relaxációt, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget és csökkenti a mindennapos stressz hatását. A 30 perces frissítő masszázs tökéletes egy kis Énidőnek. Nem csak rád fér, meg is érdemled :) 

Terrier masszázs

Ez a csodálatos technika kifejezetten jó gyógyír panaszainkra. Segít a lazításban, mivel a kezelő ringatja, mozgatja végtagunkat, törzsünket, közben a kezével átmasszírozza az izomzatot. Az ízületi folyadék könnyebb áramoltatására, izmaink lazítására alkalmazzuk.

Baba-mama jóga

Baba-mama jóga

Örökmozgó babád mellett szeretnél kicsit jógázni, miközben ő is játszva fejlődik?

Tudom, hogy néha nehéz időt és helyet találni erre és esetleg ”szétcsúszhatnak” a napok.

Sok szeretettel várlak a most induló mozgásfejlesztő nagybabás jóga óráimra, ha mozogni, feltöltődni, kikapcsolódni vágysz.
Itt közösen, tapasztalatokat megosztva tudtok babáitok fejlődésre fókuszálni.

Cseperedő torna

Cseperedő torna

Ha gyermeked már kinőtte a babatornát, és új kihívásokra vágyik. Próbáljátok ki 30 perces foglalkozásunkat - mondókákkal, tornagyakorlatokkal- amely után 30 perces szabad játékra van lehetőségetek a tornán felhasznált eszközökkel. Ajánlott korosztály: a mászás megkezdésétől az érdeklődés fennmaradásáig 😄😄😄 ~3 éves korig. Bejelentkezés szükséges. Érdeklődés és regisztráció üzenetben vagy emailben (info@tudasepitok.hu)

Anyatorna Fannival-Fejlesztő baba torna után

Fejlesztő baba torna és anyatorna

A négy alkalmas Anyatorna tanfolyamunk egy igazi különlegesség. Gyógytornász munkatársunk Nyikes Fanni, aki maga is anyuka, saját szülői és gyógytornászi tapasztalataira építve úgy állította össze, hogy segítse a kisbabák fejlődését és az édesanyák testi-lelki egészségét. A torna két részből áll. Az óra első felében a kisbabákra koncentrálunk. A fejlesztő baba torna során gyógytornász vezetésével átmozgatjuk a kisbabák izmait, ízületeit, fejlesszük a kisbabák koordinációját.

Babaváró buli

Babaváró buli

Kíváncsi vagy, milyen egy jó babaváró buli?  Mi megmutatjuk.
Szeretnél egy babaváró bulit, amikor barátaiddal, rokonaiddal felkészülhetsz a babád érkezésére? 
Szívesen szerveznél barátnődnek egy partit a babája érkezése alkalmából?
Úgy gondolod, hogy ez az utolsó alkalom, amikor a kismama önfeledten eltölthet néhány órát a legkedvesebb barátnőivel?

Adjuk meg hát a módját, szervezd meg velünk!

Blessingway - Szülésre Bocsátó Ünnep

Blessingway - Szülésre Bocsátó Ünnep

A Szülésre Bocsátó Ünnep eredetileg egy ősi hagyomány, a szülés előtt álló édesanya ünneplése, amely a belső folyamatokra, változásokra koncentrál és a várandós anyát helyezi a középpontba.

Ennek a csodálatos ünnepnek a legfőbb lényege, hogy a várandós édesanya, a számára legfontosabb, legkedvesebb nők körében, feltöltődjön erővel, bátorsággal és szeretettel, hogy magabiztosabban tudjon majd az új minőségébe lépni, érkezni.

Hordozás Tanácsadás

Hordozás tanácsadás

A hordozás a kisbabák természetes szükséglete, segít kialakítani a kötődést a baba és az édesanya között.

Csoportos tanácsadás alkalmával a résztvevők megismerkedhetnek az elöl hordozás alapjaival. Elsajátíthatják a karikás kendő, illetve a hosszú szövött kendő használatát.

Paraffinos kézápolás

Paraffinos kézápolás

A te kezedet is megviseli az állandó kézfertőtlenítés?
Kényeztesd magad egy paraffinos kézápolással!

A kerzelés alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk!
 

Időpont kérés, bejelentkezés: messenger/tudasepitok

kismama torna

Kismama torna

Mi a TudásÉpítőknél nagy támogatói vagyunk a rendszeres testmozgásnak a várandósság alatt.

Várunk kismama tornánkra, melyet szakképzett gyógytornász tart online foglalkozás keretében (Zoom)

Fitten babával torna

Fitten babával torna

Maradj egésszéges édesanyaként is!

Kisbaba mellett keves időd van magadra, az egészségedre? Fáj minden porcikád? Csatlakozz hozzánk és szánj arra időt, hogy fitt lehess, mert a babucid mellett is lehetsz az. Szükséged van egy polifoamra/ szőnyegre és kénylemes öltözetre. Gyere, csatlakozz online tornánkhoz vagy kérd a videót. 💪🏼😊 Első alkalom ingyenes.

Rendelj ajándékutalványt!

Ajándékkártya

Kik vagyunk?

Elsődleges célunk, hogy segítsünk a szülőknek boldog gyerekeket nevelni!
Másodlagos célunk, hogy a szülők, nagyszülők is megtalálják a boldogsághoz vezető utat, eligazodjanak a gyermeknevelés kusza labirintusában, a családdá válás ne legyen teher, az egészség érték maradjon.

Élj egészségesen és boldogan!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre ahol hasznos tanácsokkal, friss információkkal látunk el.
Hírleveleinket gondosan szerkesztjük, csak akkor írunk, ha tényleg fontos mondanivalónk van, és ha nem tetszik, bármikor leiratkozhatsz róla.

Rólunk írták

Várandósságom alatt találtam rá erre a szuper csapatra, részt vettem a szülésfelkésztítő, a babaelsősegély és a babamasszázs tanfolyamukon is. Mindegyik nagyon hasznos volt, sok információt kaptam Tőlük, és lélekben is nagyon sokat nyújtott az itt töltött idő. Hála nekik, amire lehetett, felkészültem. Amire nem lehetett felkészülni, arról viszont szívesen beszélnek velem, és bátorítanak, ami sokat számít!  :-D

Bár csodálatos nagyszülőkkel vagyunk megáldva, sajnos messzebb laknak tőlünk, így a kisfiunk születése óta is, továbbra is rendszeresen felbukkanunk a TudásÉpítőknél, mert nekik köszönhetően pár hetente kaphatok egy kis “én időt”, amíg ők vigyáznak a babára :-)

Már az első alkalomtól tudtam, hogy jó kezekben hagyom a kisfiam, olyan szeretettel viselik gondját, mintha családtagok lennénk.
Köszönjük, hogy vagytok!

Zsuzsanna

Köszönöm szépen ezt a komplex tanfolyamot, ami minden területet érintett. Szüksége van szülőknek/leendő szülőknek egy ilyen jól felépített szülésfelkészítőre. Védőnőként is ajánlani tudom.

A szülésfelkészítő tanfolyam, és a szülés utáni szoptatási tanácsadás is szuper volt, hasznos tudással gazdagodtunk. Minden helyzetre nem lehet felkészülni egy babával, de amire igen, abban nagy segítséget kaptunk, sokkal magabiztosabbak lettünk. Köszönjük! :)

Zsófi

Nagyon köszönöm a sok-sok új információt. A tanfolyam után nyugottabbnak és felkészültebbnek éreztem magam a nagy nap előtt.

Szülésfelkészítő 2021.07.29 - 08.04.

Köszönöm a sok jó tanácsot, kedvességet! Szerettem ezt a 8 órát!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nő legyezővel, változó kor

Mit tehetsz magadért, nőként, 40 felett?

Ha elmúltál 40, még mindig fiatalnak érzed magad. Legbelül. Néha. Bár vannak pillanatok, amikor mindened fáj.

kismama jóga

Kismamajóga

A jóga szó hallatán mindenkinek az extrém hajlékonyság, a hindu vallás és a meditáció jut eszébe. Ezek is szerves részét képezik a gyakorlásnak, viszont elsősorban nem ez a cél. A fókusz önmagunk megtalálása és a nyugodt egység kialakítása. Hiszem, hogy a kismamajóga ennek a rendszernek egy speciális ága, különösen finom és varázslatos része.

Anya gyermek kéz

Rózsaszínű az anyaság?

Milyen is a valódi anyaság? Egy könnyed rózsaszínű érzés? Egy babaillatú, álomporos időszak? A női lét kiváltsága? Évekig tartó kialvatlanság? Folyamatos aggódás? Ezek közül kicsit mindegyik. Mert egy anya egyszerre érezheti magát boldognak és fáradtnak, szerencsésnek és stresszesnek, különlegesnek és bizonytalannak. És még számtalan érzés kavaroghat ilyenkor egy nőben egyszerre. Ahogy minden ember, minden nő egyedi, úgy az anyaság megélése is teljesen egyedi.

Kiemelt cikkeink

babák, testvérek, kiságy

Fókuszban a NYELV

Nem beszél a gyermekem.
Csak későn érő típus vagy ennél több lehet a háttérben?

A megkésett nyelvi fejlődés kifejezésről sok szülő hallott már. De mikortól szükséges logopédushoz fordulni?

A meghatározó mérföldkő a 2 éves kor, ekkorra a gyermeknek 50 szavas aktív szókinccsel szükséges rendelkeznie.

Hogyan zajlik a nyelvfejlődés?

anya baba szülésfelkészítő

Szülésfelkészítőt keresel?

Szülőként több millió döntést kell meghoznod gyermekeddel kapcsolatban, és sosem fogod tudni előre, hogy helyesen döntöttél-e. Még meg sem született, de már itt is van az egyik legfontosabb lépés. Milyen szülésfelkészítőn vegyél részt, elmenj-e egyre egyáltalán.