Ványik Tündi

diplomás ápoló

Ványik Tündi

Nagy örömmel köszöntelek ebben a csodálatos közösségben! Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Tündi vagyok, a TudásÉpítők hajtómotorja. Számomra a TudásÉpítők nem csupán egy szolgáltató vállalkozás, hanem egy olyan hely, ahol a tudás, az empátia és a támogatás összefonódik, hogy segítsen az embereknek az élet legfontosabb pillanataiban. Szívvel-lélekkel dolgozom azon, hogy minden pillanatot emlékezetessé tegyek számotokra, legyen az a várandósság izgalmas várakozásának ideje vagy a gyermekágy kihívásokkal teli napjai.

Szakmai hátteremben gazdag tapasztalatot halmoztam fel az újszülöttellátás és elsősegélynyújtás terén. Azon dolgozom, hogy minden leendő szülő magabiztosan és felkészülten vághasson bele a szülés csodájába, és hogy minden újszülött számára biztonságos és gondoskodó környezetet teremtsek.

Foglalkozásaim során mindig arra törekszem, hogy megosszam veletek az elmúlt hetek tapasztalatait, hogy mindenki tanulhasson a másik történeteiből. Mert higgyétek el, minden kis cseppnyi történetnek megvan a maga megható és tanulságos oldala.

A TudásÉpítők csapatában olyan programokat kínálok, amelyek mindig a szívetekhez szólnak, témáim széles skálán mozognak, beleértve a várandósokat, a magzat fejlődését, a fiatal csecsemőket, a párkapcsolatot, a gyermekágy időszakát, valamint az apasági, anyasági és nagyszülői kihívásokat. Szenvedélyem a szülésre bocsátó ünnepségek szervezése és a vajúdáskönnyítő workshopok tartása.

Foglalkozások, ahol találkozhattok velem:

  • Szülésfelkészítő foglalkozások, ahol összpontosítunk az útravalókra, amelyek segítenek bátorsággal és magabiztossággal várni a nagy napot.
  • Újszülött gondozása, ahol minden kérdésedre választ kapsz a csecsemőápolás rejtelmeiben, és megoszthatod tapasztalataidat másokkal.
  • Baba elsősegélynyújtás, mert nincs olyan szülő, aki ne szeretné tudni, mit kell tenni egy kis sürgős helyzetben.
  • Babamasszázs, amely nemcsak a babádnak, hanem neked is jót tesz, és segít visszatalálni az egyensúlyhoz az anyaság útvesztőiben. Apákat is segíti a babával kapcsolatos feladataik örömteli elvégzésében.
  • Kismama jóga foglalkozások, amelyek segítenek testileg és lelkileg is felkészülni a szülésre és az anyaságra.
  • Mama-baba relax klub, ahol feltöltődhettek és megoszthatjátok egymással a szülői lét örömeit és kihívásait.
  • Vajúdás könnyítő technikák: segítség, hogy anyaként megtaláld önmagad ebben a csodálatos élményben, párodnak pedig, hogy ő lehessen a világ legszuperebb segítője a folyamatban.
  • Belssingway - szülésáldó ünnep: a legszebb ünnepség ami segíthet a nőből anyává válni!

Az élet legfontosabb pillanatai közötti kis szünetekben ott vagyok, hogy támogassalak és segítsek, támaszt nyújtsak ezen az úton. Remélem, hogy csatlakozol csapatunkhoz, és együtt alakítjuk ki ezt a csodálatos utazást!

Ha te is úgy érzed, hogy szükséged van egy kis humorra, meghittségre és empátiára az élet legőrültebb kalandjában, csatlakozz hozzánk, a Tudásépítők közösségéhez!! Itt nem csak szülőtársakat találsz, hanem egy egész közösséget, ahol a nevetés, a tudás és a támogatás mindig jelen van.

Tündi teljes bemutatkozását olvassátok el a facebookon!