Aktuális foglalkozásaink

Tanfolyamainkra, fog­lal­kozásainkra jelentkezni lehet:

  • az email címen
  • a +36 96 247 007 telefonszámon
  • személyesen a helyszínen: Győr, Battyány tér 4-ben
  • vagy üzenjen nekünk közvetlenül a tanfolyam neve alatt található "Érdekel" gombra kattintva.
Iskolakezdesi tanácsadás

2020. augusztus 6. 17-18 óra

Iskolakezdési kisOkos

Lassan itt a szeptember, kezdődik az iskola.

A kis elsősök szülei ilyenkor már sokszor aggódva figyelik a naptárat és gondolkodnak azon, hogy mégis mit tehetnének szülőként, hogy gyermekük iskolakezdése, beilleszkedése boldog és sikeres legyen?

Baranyai Judit alsós tanító néni és Schwarz Mónika gyógypedagógus sok-sok év tapasztalattal a háta mögött várja a segíteni vágyó szülőket egy interaktív előadásra. Amely során, ahogy ők fogalmaztak:

az iskolaérettséget, iskolai alkalmasságot befolyásoló készségek, képességek felelevenítésével játékok, ötletek, közös családi mókák, kompetenciákat fejlesztő gyakorlatok ajánlásával hasznos információkat, tudást nyújtunk az érdeklődő szülőknek.

Facebook esemény megtekintése

Érdekel

Szülésfelkészítő tanfolyam

2020. augusztus 04. 16:30

Szülésfelkészítő tanfolyam

Négy alkalom, összesen nyolc foglalkozás.
A tanfolyamon személyesen és online is részt tudtok venni.

A megszokott intenzív szülésfelkészítő tanfolyamunkat most négy részre osztottuk, hogy a várandósság minden szakaszában felmerülő kérdésetekre választ tudjunk adni.

Első alkalom, augusztus 4. kedd, 16:00-19:00

Szülésfelkészítő tanfolyamunk első alkalmát a várandósság 12. hetétől ajánljuk a figyelmetekbe.

Ez alatt az alkalom alatt a korai várandósság alatt felmerülő kérdésekről, problémákról beszélnek szakembereink. Olyan kérdésekre kaphattok választ mint hogy mit ehettek vagy éppen mi lesz a megszokott reggeli kávétokkal. Megtudhatjátok szabad-e tornáznotok vagy inkább pihengetnetek kell-e? Tisztázzuk, hogy hogyan alakul a gyes meg a gyed. Elmondjuk azt is, hogy milyen szabályok vonatkoznak a névadásra. Választ kaptok arra is, hogy elmehettek-e munkaidőben orvosi vizsgálatra.

Szakembereink minden kérdésetekre tudják a választ és elkötelezett hívei annak, hogy a szülésre és a családdá válásra fel lehet készülni, a félelmeket el lehet oszlatni.

A három előadás ára: 12 000 Forint

Második alkalom, augusztus 7. péntek, 16:00-18:00

A második alkalom során szülésznő segít megválaszolni a szüléssel és a szoptatással kapcsolatos kérdéseiteket.

Megtudhatjátok, hogy mit várjatok a szüléstől, mit takar az aranyóra és segít a szoptatással kapcsolatban felmerült kérdéseitekben is. Gyakorlati tanácsokkal lát el titeket és elmagyarázza azt is, hogy mit és mekkora bőröndben vigyetek be a kórházba.

Ne aggódjatok! Normális, ha kicsit elveszve érzitek magatokat a várandósság útvesztőjében és a különböző családi és baráti jótanácsok sem segítenek. Jó hír viszont az, hogy szakembereink minden kérdésetekre tudják a választ és elkötelezett hívei annak, hogy a szülésre és a családdá válásra fel lehet készülni, a félelmeket el lehet oszlatni. Ha ez sikerül, akkor pedig sokkal pozitív élményekként élhetitek meg a várandósságot, a vajúdást és a szülést.

A tanfolyam második alkalma: 8 000 Forint

Harmadik alkalom, augusztus 8. 09:00-12:00

Szülésfelkészítő tanfolyamunk harmadik alkalmát a várandósság 20. hetétől ajánljuk a figyelmetekbe. Ez alatt az alkalom alatt nem csak a gyakorlatban segítünk a családdá válásban hanem a lelki oldaláról is szó lesz. Gyakorlatot szerezhettek a csecsemő ellátásban, megtanulhattok pelenkázni és fürdetni. Szó lesz a sebellátásról, lázcsillapításról és az oltásokról is. Segítünk abban is, hogy magabiztosan vegyétek az első otthon töltött napok kihívásait.

Megtudhattok mindent, amit a szülésről és a várandósságról tudni szeretnétek és tudni érdemes.

A 3 előadás ára: 12 000 Forint

Harmadik alkalom, augusztus 11. kedd, 16:00-18:30

Szülésfelkészítő tanfolyamunk negyedik alkalmát a várandósság 24. hetétől ajánljuk a figyelmetekbe. Ez alatt az alkalom alatt a szülésről lesz szó orvosi szempontból. Megtudhatjátok, hogy miként lehet megkülönböztetni az álvajúdást az igazitól vagy, hogy mire számíthattok a szülés különböző szakaszaiban.

Szakembereink minden kérdésetekre tudják a választ és elkötelezett hívei annak, hogy a szülésre és a családdá válásra fel lehet készülni, a félelmeket el lehet oszlatni.Ha ez sikerül, akkor pedig sokkal pozitív élményekként élhetitek meg a várandósságot, a vajúdást és a szülést.

Az előadás ára: 8 000 Forint

Regisztráció és érdeklődés vagy Facebookon.

Facebook esemény megtekintése

Érdekel

baba-mama torna

2020. július 22 – augusztus 05. szerdánként

Baba-mama torna

Baba-mama tornára invitálunk Titeket! A tornát képzett gyógytornász tartja, jó idő esetén a Batthyány ligetben tornázunk.

Gyülekezés, pelenkázási és átöltözési lehetőség: Győr Batthyány tér 4, a TudásÉpítők irodában :)

Az óra hangsúlyt fektet a szülés utáni regenerálódásra, és az olyan izomcsoportok edzésére, amelyek erősítésével könnyebben veheted az anyasággal járó fizikai kihívásokat.

A torna nagyszerű alkalmat biztosít arra, hogy egy kicsit kimozdulj otthonról és beszélgess tapasztalataidról a többi anyukával.

A torna során a mozgás mellett a kisbabák közösségi élményeket szerezhetnek.

A tornát normál szülés esetén 8 héttel a szülés után, császármetszés esetén 12 héttel a szülés után ajánljuk. A gyermek 8 hónapos koráig.

A foglalkozás ára 1500 Ft, az első alkalom ingyenes.

Jelentkezés ér érdeklődés üzenetben vagy

Facebook esemény megtekintése

Érdekel

Inzulin-rezisztencia

2020. július 15. 16:30

Diagnózis inzulin-rezisztencia?

Megijedt? Nem tudja kihez forduljon? Mit ehet? Hogyan készítse el az ételt? Ne aggódjon! Nincs egyedül!

Dietetikusunk, Réka várja csoportos és egyéni dietetikai életmód tanácsadásunkra, ahol választ kaphat kérdéseire.

Érdeklődés és bejelentkezés üzenetben és emailben ().

Facebook esemény megtekintése

Érdekel

nyári tábor

Első turnus: 2020.06.22 - 26.

Kis Tudor Nyári Tábor

A TudásÉpítők KisTudor Napközis Nyári Tábort szervez 5-12 éves gyermekek részére.

Helyszín: Győr, Batthyány tér 4.

Táborunkat Neked ajánljuk:

Ha érdekelnek a minket körülvevő világ csodái és szeretsz új dolgokat kipróbálni? Akkor a KisTudor tábor neked való! Egy héten keresztül minden nap tudományos érdekességekkel kápráztatunk el majd téged, tanulhatsz a világ működéséről és önmagadról. Új témákat fedezünk fel együtt. Ez a hét nem csak tudományos, de nagyszerű is lesz! Ígérjük izgalmas élményekkel, új ötletekkel és hasznos tudással fogsz távozni tőlünk, amit a mindennapokban is hasznosíthatsz.

Várjuk ételallergiától szenvedő és cukorbeteg gyermekek jelentkezését is.

A tábor a következő időpontokban zajlik:

2020.06.22 - 26.

2020.07.06 - 10.

2020.07.20 - 24.

2020.08.10 - 14.

Érdeklődés és jelentkezés: vagy küldj üzenetet az "érdekel" gombra kattintva

Facebook esemény megtekintése

Érdekel

pozitív fegyelmezés tréning

2020. szeptembertől

Pozitív fegyelmezés tréning

A következő bemutató óra tervezése folyamatban, keress minket a részletekért!

Honnan vettük azt a bolondos ötletet, hogy ha azt akarjuk, hogy gyermekeink jobban viselkedjenek, ahhoz az szükséges, hogy először rosszul érezzék magukat.

Dr. Jane Nelsen a Pozitív Fegyelmezés alapító tagja.

Az elmúlt időszakban az óvodamentes karantén és a távoktatás során biztos sokan ütköztünk fegyelmezési nehézségekbe. Érthető módon jó páran kérdőjeleztük meg nevelési módszereinket, mikor már elmúlt a távoktatás varázsa, de a házi feladat nem lett kevesebb. A pozitív fegyelmezés mint módszer nem csak a különböző viselkedési problémák, iskolai vagy otthoni helyzetek megoldásában nyújthat segítséget, hanem a különböző nevelési módszerekben hívő szülők összecsiszolódásában is segíthet.

A Pozitív Fegyelmezés azért nagyon jó, mert gyakorlati alapú, és így sokkal könnyebben be tudjuk építeni nevelési eszköztárunkba, és ha csak egy kicsit is meg tudjuk változtatni a mi viselkedésünket, az hatalmas változást jelent a gyermek számára. Az interaktív előadáson megismerkedhetsz a szemlélet főbb irányelveivel.

Ha szülőként többet szeretnél megtudni a Jane Nelsen nevével fémjelezett nevelési szemléletről, akkor gyere el a Pozitív Fegyelmezés tréningünkhöz kapcsolódó bemutató óránkra.

Facebook esemény megtekintése

Érdekel

anya én-idő hivatás feltöltődés harmónia

2020. február 18. 17:00

jelenleg szünetel

ÉNIDŐ foglalkozás Édesanyáknak

Egy átlagos dolgozó nő napirendjébe aligha fér bele napi több órányi énidő, főleg, ha mindennapokban a család, a munka és a háztartás között egyensúlyozik. Azonban a magunkra szánt időnek, vagyis ahogy mostanában nevezik, az énidőnek nem kellene luxusnak lennie. Fontos tudni, hogy kikapcsolódás és feltöltődés nélkül, könnyeden kiéghetsz, vagy konkrét fizikai betegségekig is eljuthatsz, ez pedig nemcsak rád lesz hatással, de a családodnak is árthatsz vele. Épp ezért az énidő nem önzés: hanem, befektetés a jelenbe és a jövőbe. Rendszeres énidővel, nemcsak saját magunknak, hanem családunknak segítünk.

Legtöbbször az Édesanyák énideje, azon áll vagy bukik, hogy van-e valaki, aki tud egy kicsit a gyermekükkel foglakozni, vigyázzni. Éppen ezért, a foglalkozás idejére, játékos kézműves foglalkozást szervezünk gyermekének, így Ön tényleg nyugodtan relaxálhat.

A foglalkozást Bogdányi Mária mentálhigiénés lelkigondozó tartja, relaxációval, meditációval, életmódtanácsokkal a jelentkezők igényeihez igazodva!

Érdekel

rajz, nagy család, iskolai felkészítő

heti rendszerességgel

jelenleg szünetel

Iskolába készülünk! - Játékos, mesés, mozgásos és lazításos foglalkozások óvodásoknak.

Foglalkozást vezeti: Bogdányi Marcsi

Foglalkozásaink célja:

🎈gyermekek önbizalmának, önértékelésének erősítése

🎈az újtól való félelem helyett az újra, a változásra való nyitottság támogatása

🎈az iskolai életben való stresszhelyzetekben való helytállásra, lazításra való képesség fejlesztése

Ajánlott: 5-7 éves korig, max. csoportlétszám 6-7fő

Ideje: heti 1x 30 perces alkalom, összesen 20 alkalommal

(2020. január-május)

Facebook esemény megtekintése

Érdekel

fitt program, fogyás

2020. január 8-tól

jelenleg szünetel

Új év új tervek, legyen a 2020. az Egészség Éve

Ha fogyni szeretnél, ha mozogni szeretnél, ha egészségesebben étkeznél, ha szeretnél egy motiváló csapatba tartozni...

Programunk célja, hogy a résztvevők életébe beépítsük az egészséges életmódot, természetessé váljon a napi mozgás, tudatos étkezés, az egészséges én-kép kialakuljon, legyen egészséges technikája a stressz, a lehangoltság oldására, ismerje a betegségség megelőzés módszereit.

A program bármely életszakaszban elkezdhető, szakemberek felügyelete alatt kis csoportban történik.

Szakembereink:

belgyógyász szakorvos, gyógytornász, dietetikus, pszichológus, meghívott előadók.

Érdekel

baba mama szív, rajz

2020. január 7-től, 10:00 kezdettel

jelenleg szünetel

Baba-Mama Klub

indul

Aktuális témákkal (testi-lelki wellnes, táplálás, táplálkozás, élményterápia, mozgás, stb), kis csoportban várjuk az édesanyákat-babákat.

Érdekel

képességfejlesztés, kisgyermek, tanár, rajz

2019. szeptember 17-től

kedd, csütörtök 09-10 óra
péntek 17 óra
szombat 09-11 óra

jelenleg szünetel

Kis csoportos fejlesztő foglalkozások, iskola felkészítés

Játékos, sokszínű és vidám kiscsoportos, igény esetén egyéni foglalkozásokat indítunk 5-10 éves gyermekek részére. Iskolába készülő óvodásoknak, problémákkal küzdő kisiskolásoknak.

Fejlesztő foglalkozásainkkal (nem korrepetálással) segítünk, hogy könnyebben vegyék a gyermekek az akádályokat.

Csoportos és egyéni foglalkozásokat egyéni konzultáció, fejlesztési terv készítése előzi meg.

Jelentkezési sorrend szerint állítjuk össze csoportjainkat. Jelentkezzen mielőbb! Le ne maradjon rólunk!

Érdekel

újszülött

2019. szeptember 28-tól

minden pénteken 16:30-tól

jelenleg szünetel

Újszülött ellátás foglalkozások

Szeretnénk segíteni a szülőket abban, hogy a kórházból hazatérve magabiztosan tudják ellátni gyermeküket.

A Gyakorlatias, interaktív foglalkozásunkon szakember segítségével sajátíthatják el a fürdetés, a pelenkázás, az öltöztetés, a köldökcsonk ellátás alapelveit.

Családok, párok, kis csoportok jelentkezését várjuk.

Nagytestvéreket is szívesen látunk!

Érdekel